Το εικοστό τρίτο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου διάλεξε ο Peter για να ονομάσει το entry level, συνεταιριστικής έμπνευσης κρασί του. Αγοράζει σταφύλια από 800 περίπου αμπελουργούς από 12 χωριά και αμπελοτόπια 40-70 χρόνων. Τους πληρώνει ανάλογα με την ποιότητα και τους παρακινεί να καλλιεργούν βιοδυναμικά. Έτσι θεωρεί ότι θα κρατήσει περισσότερο ζωντανή την αμπελοκαλλιέργεια στην αγαπημένη του Ribera. Μαύρο φρούτο, γλυκά βύσσινα, φρούτα εμποτισμένα στο αλκοόλ. Ακόμα κλειστό. Στόμα πολύ πιο φινετσάτο, με υψηλή οξύτητα, ώριμες τανίνες και πολύ ωραία δροσιά στο στόμα. Ελάχιστη χρήση βαρελιού.
Τιμή λιανικής κατά προσέγγιση: € 25-30 // Ετήσια παραγωγή 350.000 φιαλών