Περιγραφή Επιχείρησης
Δημιουργική ελληνική κουζίνα με έμφαση σε σπάνια και ποιοτικά υλικά από την Ελλάδα (φάβα Σαντορίνης, σαρδέλες Δωδεκανήσων, ελληνικός μαύρος χοίρος κλπ)
Στρατηγική της Wine List
Δημιουργία λίστας 60-70 κρασιών με προσεκτική επιλογή ελληνικών κρασιών αδιαμφισβήτητης ποιότητας σε όλες τις κατηγορίες τιμής. Εμβόλιμη συμμετοχή (σκοπίμως) μιας μειοψηφίας σπουδαίων διεθνών κρασιών ώστε η λίστα να αποκτήσει διεθνή χαρακτήρα και κύρος. Ταξινόμηση σε κατηγορίες ανά στυλ και σύντομη περιγραφή της κάθε υποκατηγορίας.
Αξιολόγηση από τον επιχειρηματία
“Οι πελάτες μας έρχονται και μου λένε: ‘αυτός που έφτιαξε τη λίστα είναι τρελός με το κρασί και έβαλε στη λίστα όλη του την τρέλα’! Θέλω να ευχαριστήσω τον Γρηγόρη Κόντο για τον ενθουσιασμό, το πάθος και τον επαγγελματισμό του, αλλά κυρίως επειδή κατάλαβε και αγκάλιασε την δική μας επιχειρηματική ιδέα. Ήταν 100% προσηλωμένος στο project και το ολοκλήρωσε με εξαιρετική επιτυχία και στην ώρα του. Όλα αυτά τα στοιχεία μας έπεισαν ότι όχι μόνο δουλέψαμε με το σωστό άνθρωπο, αλλά και με τον καλύτερο. Τον συστήνουμε ανεπιφύλλακτα σε όλους τους συναδέλφους που θέλουν να στοχεύσουν σε παθιασμένους οινόφιλους και foodies. Αυτή τη συνεργασία την ευχαριστηθήκαμε πραγματικά.”
Αντώνης Δεναξάς
Co-owner Theion