Κειμενογράφηση
Επαγγελματικά οινικά κείμενα για τα έντυπα, τα websites και τις οπίσθιες ετικέτες των κρασιών

Οι περισσότεροι οινοποιοί επενδύουν πρωτίστως σε όμορφα websites, ετικέτες και έντυπα. Όχι αδίκως, αφού αυτά πρώτα γοητεύουν το βλέμμα μας. Είναι όμως αρκετά; Μάλλον όχι, αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο μια μειοψηφία των αποδεκτών της επικοινωνίας σας ενδιαφέρεται σοβαρά για το προϊόν σας. Αυτή η μικρότερη αλλά κρίσιμη και απαιτητική ομάδα –η οποία αποτελεί τη δυνητική σας πελατεία- περιμένει αρκετά περισσότερα από ένα απλά όμορφο οπτικά website για να συνδεθεί με το brand σας. Οι βασικά ενδιαφερόμενοι για το προϊόν σας χρειάζονται ένα μίγμα γεγονότων και συναισθημάτων. Ένα δυνατό, πειστικό κείμενο είναι ικανό να πετύχει αυτό το σκοπό και να συμβάλλει στην διαμόρφωση της μοναδικής σας οινικής ταυτότητας.

Η εξειδικευμένη κειμενογράφηση οίνου, τόσο χρήσιμη για τον κλάδο, παραμένει μια εξαιρετικά σπάνια υπηρεσία στην Ελλάδα. Είναι μια τέχνη με πρωταγωνιστή το κρασί και την πολυδιάστατη αλλά γοητευτική του γλώσσα που συνδυάζει τη δημιουργική γραφή και την αφήγηση ιστοριών (storytelling) με επιστημονικές και τεχνικές πληροφορίες για το προϊόν σας.

Τα κείμενά σας πρέπει να αποτελούν ένα τέλειο χαρμάνι πληροφορίας και συναισθημάτων, όπως και τα κρασιά σας.

Εμπιστευθείτε μου τα εταιρικά σας κείμενα για τα websites σας, τα έντυπα, τις ετικέτες των κρασιών σας. Χρειάζεστε κείμενα τεχνικά άρτια από οινικής και γλωσσικής άποψης, αλλά ταυτόχρονα δημιουργικά, πρωτότυπα και άμεσα. Κείμενα που να μπορούν να πουλάνε από μόνα τους την ιδέα ή την υπηρεσία σας και να προκαλούν οινικές δονήσεις στο κοινό σας, οδηγώντας το σε ενέργειες.

Ζητήστε προσφορά επικοινωνώντας μαζί μου εδώ.

 

* DipWSET (WSET Level 4 Diploma Holder), Le Monde Sommelier Certificate 2010-2011, απόφοιτος του τμήματος ΟΔΕ με κατεύθυνση Marketing του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, βραβείο πανελληνίου διαπανεπιστημιακού διαγωνισμού marketing της Philip Morris

Ενδεικτικό πελατολόγιο