Εξαγωγές
Ξένοι εισαγωγείς της περιπέτειας και των ανακαλύψεων: ελάτε να στήσουμε μαζί το δικό σας Greek Wine Portfolio

Ο Γρηγόρης Κόντος, DipWSET είναι ιδρυτής και συν-ιδιοκτήτης της Εταιρείας Aegean Wine Selections η οποία αποτελεί μια εξειδικευμένη Εταιρεία εξαγωγών ελληνικού κρασιού με πελατολόγιο στην Taiwan, τη Σιγκαπούρη, την Ελβετία, την Ολλανδία, την Δανία και αλλού.

Προωθούμε τη δουλειά επιλεγμένων ελληνικών οινοποιείων και κρασιών τα οποία μας παθιάζουν και θεωρούμε ότι αξίζει να ανακαλύψει κάθε σοβαρός οινόφιλος εκτός Ελλάδας.

Εισαγωγείς που θεωρούν τους εαυτούς τους brand builders και έχουν πάθος για το ελληνικό κρασί ή τη διάθεση να το ανακαλύψουν εντυπωσιάζοντας το κοινό τους με αναπάντεχα κρασιά από ελληνικές γηγενείς ποικιλίες, ελάτε να στήσουμε μαζί το δικό σας Greek Wine Portfolio. Σας υποστηρίζουμε συνολικά προσφέροντάς σας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία (προσφορά, πώληση, παροχή υποστηρικτικού υλικού, εκπαίδευση, συντονισμός φορτώσεων, operation κλπ).

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το website της Aegean Wine Selections και επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να διερευνήσουμε την προοπτική ανάπτυξης των ελληνικών κρασιών στη χώρα σας.