Ένα Sauvignon Blanc εξωτικό, εξωστρεφές, με μεσογειακά βότανα και τροπικά φρούτα χωρίς η εκφραστικότητα να θυσιάζει ίχνος από την ευελιξία του, κάπου στο μέσο δηλαδή της στυλιστικής διαδρομής μεταξύ Νέας Ζηλανδίας και Γαλλίας. Ζύμωση 10 ημερών σε inox δεξαμενές έχοντας προηγηθεί προζυμωτική εκχύλιση 15 ωρών, απολάσπωση, λελογισμένη ανάδευση οινολασπών (Sur Lie), σταθεροποίηση και εμφιάλωση. Μέτρια (+) οξύτητα, μέτριο (-) αλκοόλ 12,5%, μέτριο σώμα και επίμονη επίγευση. Ένα κρασί χωρίς γωνίες, ευέλικτο, ευκολόπιοτο και ευχάριστο που αποτελεί το 1/4 της συνολικής παραγωγής.
Ετήσια ποσότητα 80.000 φιάλες