Το πρώτο κρασί που κυκλοφόρησε το Κτήμα Γεροβασιλείου και αυτό που το καθιέρωσε στο ευρύ κοινό. Αυτό το υπέροχο χαρμάνι Μαλαγουζιάς και Ασύρτικου αποτελεί το 1/3 της συνολικής παραγωγής του Κτήματος. Προζυμωτική κρυοεκχύλιση και οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές με sur lie (επαφή με τις φίνες οινολάσπες) για 2-3 μήνες. Αρώματα από φρέσκα εσπεριδοειδή, λεμόνι, grapefruit, ροδάκινο, άνθη και λίγη λιπαρότητα. Μέτρια οξύτητα και αλκοόλ (13%) και μια ιδανική ισορροπία μεταξύ εκφραστικότητας και νεύρου. Ούτε πολύ όξινο, ούτε πολύ αλκοολικό, ούτε υπερβολικά πλούσιο, το λευκό του Κτήματος Γεροβασιλείου έχει δημιουργηθεί για να λειτουργεί και να ελίσσεται σαν αίλουρος ανάμεσα σε διαφορετικά πιάτα, κουζίνες και περιστάσεις.
Ετήσια παραγωγή 170.000 φιάλες