Συστήματα σερβιρίσματος & διανομής κρασιού

Εγκαταστήστε στο εστιατόριο ή την κάβα σας το κορυφαίο Vin Au Verre – VOV 8.0 και προσφέρετε στους πελάτες σας premium κρασιά χωρίς να ανησυχείτε πόσο σύντομα θα καταναλωθεί η υπόλοιπη φιάλη

Ένας ανήσυχος καβίστας γνωρίζει καλά ότι οι πελάτες του είναι πολύ περισσότερο διατεθειμένοι να αγοράσουν μια ακριβή φιάλη, αν είναι βέβαιοι ότι θα τους αρέσει. Και ο μοναδικός τρόπος να καταλάβει κανείς αν το προτεινόμενο κρασί του αρέσει, είναι να το δοκιμάσει. 

«Ο πελάτης μου θα αγόραζε ένα πιο ακριβό κρασί αν είχε την ευκαιρία να το δοκιμάσει πρώτα, ακόμα και αν χρεωνόταν τη δοκιμή των 25ml»

Vin Au Verre (1)
To Vin Au Verre σε μαύρο φινίρισμα, με μπλε φωτισμό
Vin Au Verre (3)
To Vin Au Verre με κόκκινο φωτισμό (ο φωτισμός αλλάζει επιλέγοντας από 200 αποχρώσεις)
Vin Au Verre Serving (1)
Σερβίροντας την επιθυμητή δόση, με ένα κουμπί
Vin Au Verre Serving (2)
Ταυτόχρονο σερβίρισμα πολλών ποτηριών
wine-dispenser-vin-au-verre-80-8-bottles (1)
Διατίθεται στήριγμα ποτηριών ώστε να μπορείτε να σερβίρετε ταυτόχρονα σε πολλά ποτήρια
wine-dispenser-vin-au-verre-80-8-bottles (8)
Εύκολη αλλαγή φιάλης σε λιγότερο από 10'
wine-dispenser-vin-au-verre-80-8-bottles (7)
Εργονομικός χειρισμός με οθόνη αφής

Η EuroCave με τα συστήματα διανομής κρασιού Vin Au Verre – VOV 8.0 δίνει τη λύση. Κατά το σερβίρισμα, το κρασί εξέρχεται της φιάλης και ταυτόχρονα εισέρχεται στη φιάλη άζωτο αντί οξυγόνου διατηρώντας το κρασί φρέσκο και αναλλοίωτο. Οι φιάλες αζώτου συνδέονται πανεύκολα στο Vin Au Verre και πλέον μπορεί κανείς να τις προμηθευτεί από πολλά σημεία. Το Vin Au Verre δέχεται ταυτόχρονα οκτώ (8) ανοιχτές φιάλες, με την επιλογή ρύθμισης διαφορετικής θερμοκρασίας για τα λευκά και τα κόκκινα. Για κάθε κρασί προσφέρεται η επιλογή σερβιρίσματος τριών δόσεων η οποία ρυθμίζεται όπως επιθυμεί ο επιχειρηματίας (για παράδειγμα 25ml, 50ml, 75ml). 

«Πλέον μπορώ να προσφέρω στους πελάτες μου tasting flights ή αλλαγή κρασιών με κάθε πιάτο, χωρίς να ανησυχώ αν θα τελειώσει η φιάλη. Το κρασί που έμεινε στη φιάλη, σε όποια στάθμη και αν βρίσκεται, θα παραμείνει αναλλοίωτο για εβδομάδες»

Οι εφαρμογές του Vin Au Verre στην εστίαση είναι αναρίθμητες. Σταματάμε να ανησυχούμε αν η βελόνα του Coravin μπήκε ίσια, αν ο φελλός ήταν αρκετά ελαστικός ώστε να ξανακλείσει, αν κατά λάθος μπήκε στη φιάλη οξυγόνο, αν το κρασί που δώσαμε σήμερα θα είναι το ίδιο και σε 20 μέρες. Απλά ανοίγουμε τη φιάλη παραδοσιακά βγάζοντας το φελλό, την τοποθετούμε στο Vin Au Verre και το άζωτο καταλαμβάνει όλο το χώρο της άδειας φιάλης, αποτρέποντας την παρουσία οξυγόνου. Όσο τραβάμε κρασί, η μονάδα γεμίζει τη φιάλη με άζωτο.

Η χρηματική επένδυση για το Vin Au Verre παρόλο που δεν είναι μικρή, επιστρέφει σύντομα πίσω στον επιχειρηματία μέσω των πωλήσεων, από την μεγαλύτερη κατανάλωση ακριβότερων κρασιών. Το Vin Au Verre ιδανικά συνίσταται για κρασιά με τιμή λιανικής άνω των 30-40 ευρώ.

Αλλαγή άδειας φιάλης κρασιού

Χαρακτηριστικά Vin Au Verre – 8.0

Γενικά

 
  • Διαστάσεις Y x Π x Β: 735 x 1035 x 585 mm

  • Δύο ξεχωριστά διαμερίσματα με δυνατότητα για δύο ξεχωριστές ζώνες θερμοκρασίας

  • Εύρος θερμοκρασίας 6-15°C στο αριστερό διαμέρισμα και 9-18°C στο δεξί διαμέρισμα (για τέσσερα λευκά & τέσσερα κόκκινα)
  • Δυνατότητα επιλογής ενιαίας ζώνης (π.χ. μόνο λευκά / ροζέ / γλυκά ή μόνο κόκκινα) σε όλη τη μονάδα
  • Δυνατότητα τοποθέτησης magnum φιαλών
  • Διάρκεια προστασίας ανοιχτών φιαλών: 3 εβδομάδες
  • Εύκολο setting των 3 επιθυμητών δόσεων σερβιρίσματος σε ml και των αντίστοιχων τιμών τους
  • Παροχή στατιστικών πωλήσεων, ανάδειξη των bestsellers και δυνατότητα βελτίωσης της Wine List
 
 Αισθητική
 
  • Αισθητική αρτιότητα και σύγχρονο design
  • Ανάδειξη των ετικετών του κρασιού
  • Χρώμα συσκευής: ανοξείδωτο ή μαύρο
  • Mood lighting: επιλογή από 200 χρώματα που φωτίζουν ατμοσφαιρικά τα ακροφύσια με διαφορετικό τρόπο [Δείτε το βίντεο https://cutt.ly/5KWXDJG]
  • Τοποθέτηση: ελεύθερο, εντοιχιζόμενο και πλήρως επεκτάσιμο (modular)
 
Ασφάλεια
 
  • Δυνατότητα κλειδώματος (παρέχονται 2 κλειδιά)
  • Δυνατότητα χρήσης με ξεχωριστό κωδικό για κάθε σερβιτόρο 
  • Χώρα κατασκευής: Γαλλία
  • Εγγύηση 2 ετών
 
Εργονομία
 
  • Εύχρηστη οθόνη αφής
  • Εύκολη χρήση από μη εξειδικευμένο προσωπικό
  • Τοποθέτηση φιάλης κρασιού σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα
  • Γρήγορο σερβίρισμα: ένα ποτήρι 120ml σερβίρεται σε 6 δευτερόλεπτα
  • Στηρίγματα ποτηριών ώστε να μπορείτε να σερβίρετε ταυτόχρονα σε πολλά ποτήρια
  • Σωστές δόσεις, δυνατότητα κοστολόγησης με ακρίβεια
  • Εμφάνιση του όγκου που εμπεριέχει η κάθε φιάλη ανά πάσα στιγμή στην οθόνη
  • Ένδειξη στην οθόνη όταν μια φιάλη αδειάζει
  • Ένδειξη στην οθόνη όταν υπάρχει απώλεια ή άδεια φιάλη αζώτου [Βίντεο για το πώς αλλάζει η φιάλη αζώτου: https://cutt.ly/9KWCa61]
  • Χώρος για τοποθέτηση spare (κλειστής) φιάλης, ώστε να μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα και γρήγορα όντας στη σωστή θερμοκρασία 
  • Εύκολο και ταυτόχρονο καθάρισμα όλων των ακροφυσίων σερβιρίσματος σε λιγότερο από 3’

Βίντεο για το καθημερινό καθάρισμα: https://cutt.ly/KKWXNLp
Βίντεο για το μηνιαίο καθάρισμα: https://cutt.ly/oKWX68a

Ενδιαφέρομαι!

Ζητήστε προσφορά για το σύστημα σερβιρίσματος & διανομής κρασιού​ Vin Au Verre – 8.0

Τα επαγγελματικά συστήματα της EuroCave, τα εμπιστεύονται εδώ και δεκαετίες οι κορυφαίοι όμιλοι εστίασης και ξενοδοχεία παγκοσμίως. Ενδεικτικά:

Le Royal Hotel (Amman) • Restaurant de Kas (Amsterdam) • Rizzi (Baden – Baden) • Hirsch (Baden-Baden) • Osteria Della Brughiera (Bergamo) • Hotel Adlon (Berlin) • Le Quatrième mur – Philippe Etchebest (Bordeaux) • Le Five (Cannes) • Lotte Hotel (Cheju Island) • Armani Hôtel – Burj Khalifa Tower (Dubai) • Burj Al Arab Hôtel – Jumeirah Group (Dubai) • Four Seasons (Dublin) • Shelbourne Hôtel Marriott (Dublin) • Les Bergues (Geneva) • Hôtel Olden (Gstaadt) • Hotel Klaus K (Helsinki) • Mandarin Oriental (Hong Kong) • Metropark Hotel (Hong Kong) • China Tang (Hong Kong) • The Hong Kong Country Club (Hong Kong) • Four Seasons Hotel (Hong Kong) • Royal Hong Kong Yacht Club (Hong Kong) • Eslite (Hong Kong) • Hong Kong Club (Hong Kong) • The Peninsula (Hong Kong) • Sheraton (Hong Kong) • Shangri-La (Hong Kong) • HK Jockey Club (Hong Kong) • Conrad (Hong Kong) • Ritz-Carlton (Hong Kong) • Discovery Bay Golf Club (Hong Kong) • Bibo (Hong Kong) • Lei Garden (Hong Kong) • Matsubishi Japanese (Hong Kong) • Prince (Hong Kong) • Hoi Choi (Hong Kong) • TRi (Hong Kong) • The Murry (Hong Kong) • Fu Rong (Hong Kong) • Grand Hyatt (Hong Kong) • The Mira (Hong Kong) • The Ocean (Hong Kong) • Wynn (Macau) • Wynn Palace (Macau) • City of Dreams (Macau) • Galaxy Cotai Hotel (Macau) • Grand Lapa (Macau) • Grandview (Macau) • MGM Grand (Macau) • Galaxy (Macau) • Ponte 16 (Macau) • Million Dragon (Macau) • Sands (Macau) • Venetian (Macau) • Sands Cotai Central (Macau) • L’Arc (Macau) • Mount Juliet (Kilkenny) • Skuaergaren Hotel (Langesund) • Dunraven Arms (Limerick) • Four Seasons (Limassol) • Carlton Palace Hotel (Lisbon) • The Square Restaurant (London) • Hilton Hotel (London) • Grand Hotel (Lund) • Institut Paul Bocuse (Lyon) • Sofitel (Lyon) • Le Grand Casino La Mamounia (Marrakesh) • Le Louis XV (Monaco) • Hotel Bayerischer Hof (Munich) • Castillo de Gorraiz (Navarra) • Marriot Associa Hotel (Nagoya) • Hôtel Palafitte (Neuchatel) • Hôtel Negresco (Nice) • Hôtel Bristol (Oslo) • Royal Hôtel Scandic (Oulu) • Hotel la Reserva de Rotana (Palma de Mallorca) • Holiday Inn Notre Dame de Paris (Paris) • Le Lido (Paris) • Le Ritz (Paris) • Palais de l’Elysée (Paris) • Royal Monceau (Paris) • The Peninsula (Paris) • Shangri-La (Paris) • Galeries Lafayette Gourmet (Paris) • Plaza Athénée – Alain Ducasse (PARIS) • Grand Restaurant Jean-François Piège (PARIS) / Mandarin Oriental PARIS – Thierry Marx (Paris) • restaurants Bernard LOISEAU (Paris, Dijon, Beaune) • Ladurée (Paris) • Fauchon (Paris) • The Brando (French Polynesia) • Restaurante Casa Velha (Quinta do Lago/Algarve) • Copacabana Palace (Rio de Janeiro) • Le Méridien (Rio de Janeiro) • Sofitel Rio Palace (Rio de Janeiro) • Michel Troisgros (Roanne) • Hotel Excelsior (Rome) • Restaurant Parkheuvel (Rotterdam) • Maksoud Plazza (Sâo Paulo) • Rheinhotel Fisherzunft (Schaffhausen) • Hilton Hotel (Seoul) • Maia Luxury Resort (Seychelles) • Caves St-Emilion (St-Emilion) • La cave de Bacchus (St Martin) • Restaurant Arnold’s (Stockholm) • Sheraton Hotel (Tel Aviv) • Norman boutique hôtel (Tel Aviv) • Restaurant Chez Pierre (Tokyo) • Groupe Georges Blanc (Vonnas) • Villa Park Wesola (Warszawa) • Yokohama Bay Sheraton Hotel & Towers (Yokohama) • Baur au Lac (Zurich) • Villages Club Med 4 & 5 tridents

Eπικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!