Συντηρητές Κρασιών

Από τους εισαγωγικούς Première μέχρι τους μυθικούς Royale, οι συντηρητές της EuroCave προσφέρουν αξιοπιστία και φινέτσα, έχοντας κατασκευαστεί 100% στη Γαλλία. 

Με πωλήσεις 20% στη Γαλλία και 80% σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, όπου υπάρχουν οινόφιλοι και επαγγελματίες με πολύ υψηλές απαιτήσεις, η EuroCave παραμένει πιστή στο μανιφέστο των 5 παραγόντων, που εξασφαλίζει την απόλυτη αναπαραγωγή των συνθηκών που επικρατούν σε ένα υπόγειο κελάρι: Προστασία από το φως, παροχή σταθερής θερμοκρασίας, διατήρηση υγρασίας 70%-75%, σταθερή στήριξη και ηχομόνωση για απουσία κραδασμών, συνεχής και φυσικός αερισμός με αέρα που εισέρχεται στη μονάδα από έξω και καθαρισμός με τα φίλτρα ενεργού άνθρακα. Μα πάνω από όλα απαράμιλλος σχεδιασμός, κορυφαία αισθητική, αξιοπιστία και λειτουργικότητα.

Première

Première

H εισαγωγική σειρά της EuroCave ονομάζεται Première και είναι πιο προσιτή οικονομικά σε σχέση με άλλα μοντέλα της Εταιρείας. Βέβαια αυτό που η EuroCave ονομάζει «εισαγωγική», για άλλες Εταιρείες αποτελεί ultra-premium!

Pure

H σειρά Pure στέκεται κάπου ανάμεσα στην Première και την Revelation και αποτελεί το best-seller της EuroCave. Παρέχει λειτουργικά και αισθητικά extras σε σχέση με την Première, χωρίς τιμολογιακά να απομακρύνεται ιδιαίτερα από αυτήν.

Revelation

H σειρά Revelation τα έχει όλα: υγρόμετρο, μεγάλο εύρος ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας, soft-close ράφια υψηλής αισθητικής, την premium εκδοχή του Main du Sommelier και μια λωρίδα φωτισμού που περιβάλλει ολόκληρη τη μονάδα και δημιουργεί ένα ατμοσφαιρικό κεχριμπαρί φωτοστέφανο.

Royale

O ultra premium θάλαμος της EuroCave που προέκυψε από έρευνα 40 ετών. Αποκλειστικά συντηρητής ωρίμανσης, με σταθερή θερμοκρασία 12° C. Μοναδικός, καινοτόμος σχεδιασμός, custom διακοσμητικά πάνελ, μοναδική λειτουργικότητα στα ράφια. Κάθε μοντέλο Royale είναι μοναδικό, αριθμείται και θεωρείται έργο πραγματικής οινικής τέχνης.

Πλήρως εντοιχιζόμενοι συντηρητές

Οι σειρές Compact και Inspiration εντοιχίζονται πλήρως καθώς έχουν βάθος κάτι λιγότερο από 60cm, σε αντίθεση με τα κλασικά μοντέλα που έχουν βάθος 72cm. Η σειρά Compact προσφέρεται σε εντοιχισμένη και free-standing έκδοση, έτσι μπορεί να τοποθετηθεί και στο σαλόνι ως ένας ‘πιο μαζεμένος’ συντηρητής, ενώ η premium σειρά Inspiration έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εντοιχισμό σε κουζίνες.

Compact

Η σειρά Compact είναι διακριτική, χωράει σε μικρούς χώρους και είναι επίσης εγκεκριμένη από σχεδιαστές κουζίνας. Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις: εντοιχισμένη (ιδανική για κουζίνα) και free-standing (ιδανική για σαλόνι και άλλους χώρους). Είναι διαθέσιμη σε μικρό και μεγάλο μέγεθος (ύψος 83cm και 180cm αντίστοιχα).

Inspiration

Η σειρά Inspiration σχεδιάστηκε για όσους δεν το κουνάνε από την κουζίνα! Εκεί μαγειρεύουν και γευματίζουν, εκεί μοιράζονται στιγμές, εκεί ανοίγουν τις φιάλες τους. Θα την ονομάζαμε Revelation σε μικρή διάσταση, αφού έχει αντίστοιχου σχεδιασμού ράφια, το νέο Main du Sommelier και ίδιο ατμοσφαιρικό φωτισμό. Διαθέσιμη σε τρία μεγέθη (S, M, L).

Eπικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!