Επαγγελματικοί Συντηρητές Κρασιών

Τέσσερις σειρές επαγγελματικών συντηρητών από τον 4000 Series μέχρι τον κορυφαίο ShowCave 9000, έρχονται να ταράξουν τα νερά της ελληνικής εστίασης και του wine retail

 

Το να προμηθευτείτε έναν EuroCave για την επιχείρησή σας αποτελεί statement και οι οινόφιλοι το γνωρίζουν. Κάθε επαγγελματίας που θέλει να αναδείξει και να προβάλλει το κρασί ως βασικό συστατικό της εμπειρίας που προσφέρει, θα βρει στην EuroCave μια μεγάλη ποικιλία επιλογών και λύσεων. Επαγγελματικοί συντηρητές υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας για οινοποιεία, εστιατόρια, wine bars, κάβες και άλλα σημεία λιανικής. Κάθε επαγγελματικός συντηρητής EuroCave παραμένει πιστός στο μανιφέστο των 5 παραγόντων που εξασφαλίζουν την απόλυτη αναπαραγωγή των συνθηκών που επικρατούν σε ένα υπόγειο κελάρι: Προστασία από το φως, παροχή σταθερής θερμοκρασίας, διατήρηση υγρασίας 70%-75%, σταθερή στήριξη και ηχομόνωση για απουσία κραδασμών, συνεχής και φυσικός αερισμός με αέρα που εισέρχεται στη μονάδα από έξω και καθαρισμός με τα φίλτρα ενεργού άνθρακα. Μα πάνω από όλα απαράμιλλος σχεδιασμός, κορυφαία αισθητική, αξιοπιστία και λειτουργικότητα.

4000 Series

Η EuroCave έχει φροντίσει να κρατήσει χαμηλά το κόστος για την εισαγωγική 4000 Series, διατηρώντας την αξιοπιστία, τις  προδιαγραφές και την προέλευση της EuroCave (100% Made in France). Με τη σειρά 4000 Series, η Wine List σας έρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η εμπειρία κρασιού που προσφέρετε ανεβαίνει επίπεδο.

6000 Series

H σειρά 6000 Series αποτελεί μια luxury επιλογή για εστιατόρια, κάβες και οινοποιεία που θέλουν να αναδείξουν και να προβάλλουν σπάνια κρασιά και premium επιλογές. Η σειρά 6000 προσφέρει τον ατμοσφαιρικό φωτισμό της Revelation και είναι η μόνη επαγγελματική σειρά που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε προαιρετικά τα plus ράφια με τα νέα Main du Sommelier.

9000 Series / ShowCave

Η απόλυτη show-off σειρά απαγγελματικών συντηρητών ονομάζεται 9000 Series / ShowCave. Διατίθεται σε δύο εκδοχές: με μονή ή διπλή πόρτα, με αντίστοιχη χωρητικότητα. Την έχουν επιλέξει τα κορυφαία εστιατόρια του Κόσμου, μουσεία, private clubs, wine bars αλλά και εξειδικευμένοι retailers κρασιού για να αναδείξουν τις κορυφαίες φιάλες της συλλογής τους. Υπέροχο design, εμφατική παρουσία, λειτουργικότητα και αξιοπιστία.

Πλήρως εντοιχιζόμενοι συντηρητές

Οι σειρές 5000 Series και Inspiration εντοιχίζονται πλήρως καθώς έχουν βάθος κάτι λιγότερο από 60cm, σε αντίθεση με τα κλασικά μοντέλα που έχουν βάθος 72cm. Η σειρά 5000 Series προσφέρεται σε εντοιχισμένη και free-standing έκδοση, έτσι μπορεί να τοποθετηθεί και στη σάλα του εστιατορίου ως ένας ‘πιο μαζεμένος’ συντηρητής, ενώ η premium σειρά Inspiration έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εντοιχισμό.

5000 Series

Η σειρά 5000 Series προαιρετικά εντοιχίζεται και είναι ιδανική για μικρούς και μεγάλους χώρους. Εγκεκριμένη από σχεδιαστές κουζίνας, η 5000 Series είναι διαθέσιμη σε χαμηλό μέγεθος (ύψος 83cm) με συνήθη τοποθέτηση κάτω από κάποιον πάγκο (unter the counter) και  σε μεγάλο μέγεθος (ύψος 179cm), ιδανική για τη σάλα ή άλλους χώρους όπου μπορεί προαιρετικά να εντοιχιστεί.

Inspiration

Η σειρά Inspiration προτείνεται τόσο ως οικιακός όσο και ως επαγγελματικός συντηρητής, ξεκάθαρα στην luxury κατηγορία. Πλήρως εντοιχιζόμενος, με premium ράφια, τα νέα Main du Sommelier και τον μοναδικό ατμοσφαιρικό φωτισμό που διαθέτει και η σειρά Revelation. Διαθέσιμη σε τέσσερα μεγέθη (XS, S, M, L).

Eπικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!