Κελάρια & αποθήκευση κρασιών

Ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών και λύσεων για να εξοπλίσετε το κελάρι σας: ξύλινα τηλεσκοπικά ράφια με το σύστημα στήριξης Main du Sommelier, ατσάλινα racks, ράφια για ξυλοκιβώτια και το ολοκαίνουριο Modulo-X με την υπογραφή της EuroCave, για ιδιώτες & επαγγελματίες.

Διαθέτετε ένα χώρο που μπορεί να μετατραπεί σε κελάρι κρασιών; Είστε τυχεροί! Θα πρέπει να τον μονώσετε, να τον εξοπλίσετε με κάποιο ρυθμιστή θερμοκρασίας και υγρασίας όπως και ράφια / συστήματα στήριξης για φιάλες και κιβώτια. Η EuroCave προσφέρει λύσεις σε μεγάλο εύρος budget και στυλ. Ράφια ξύλινα, ράφια ατσάλινα, ράφια με δικό τους κρυφό φωτισμό και πολλές ακόμη λύσεις σας δίνουν αμέτρητες δυνατότητες για τη δημιουργία του ιδανικού κελαριού.

Modulothèque

Η Modulothèque είναι η ιδανική λύση για την ασφαλή και εργονομική αποθήκευση των κρασιών σας στο κελάρι σας. Ξύλινο και πλήρως επεκτάσιμο, το σύστημα Modulothèque διαθέτει σταθερά ράφια στοίβαξης όπως και πλήρως συρόμενα, τηλεσκοπικά ράφια με ξύλινο προφίλ και το μοναδικό σύστημα στήριξης Main du Sommelier.

Modulosteel

Περισσότερο μοντέρνο παρά κλασσικό, το σύστημα Modulosteel της EuroCave αποτελείται από πλήρως επεκτάσιμες, ατσάλινες μονάδες. Οι μονάδες του Modulosteel διατίθενται σε δύο πλάτη: 52 και 72 cm για μεγαλύτερη ευελιξία σε περισσότερους χώρους. Η σειρά διαθέτει αρκετά extras όπως τηλεσκοπικά ράφια για φιάλες και ξυλοκιβώτια. Οι καθαρές γραμμές και ο χαρακτήρας των υλικών συνηγορούν σε ένα σύγχρονο στυλ αισθητικής. 

Modulorack

Το Modulorack είναι ένα λειτουργικό, πλήρως επεκτεινόμενο σύστημα αποθήκευσης για τα ξυλοκιβώτια της συλλογής σας. Ενώστε πολλά Modulorack μαζί ώστε να δημιουργήσετε ένα σύστημα τηλεσκοπικών ραφιών που σας επιτρέπει ανεξάρτητη πρόσβαση σε κάθε ξυλοκιβώτιο ξεχωριστά. Ένα σύστημα που οργανώνει τα ξυλοκιβώτια του κελαριού σας, ενώ ταυτόχρονα το αναβαθμίζει αισθητικά.

Modulo-X

Η ολοκαίνουρια λύση της EuroCave είναι εστιασμένη στην εργονομία και το design. Ονομάζεται Modulo-X και είναι ιδανική για  wine rooms που βρίσκονται μέσα σε σπίτια, ως συνέχεια του σαλονιού ή της κουζίνας. Ιδανική και για επαγγελματίες, η Modulo-X μπορεί να στηθεί σε εστιατόρια με δικό τους θάλαμο κρασιών σε περίοπτη θέση στη σάλα. Κάθε στήλη είναι πλήρως επεκτάσιμη και στηρίζεται στον τοίχο ή στο ταβάνι, ενώ ο κρυφός φωτισμός δημιουργεί ένα ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.

Eπικοινωνία

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!